Nooit gedacht…

Zomaar uit het niets, na 4 jaar een appje met het verzoek of ik zin had in een trio. Nou daar hoefde ik niet lang over na te denken. Natuurlijk zei ik ja en ik wist niet hoe snel ik moest vertrekken. Wie zou die 3e persoon zijn? Ik kende eigenlijk al haar vriendinnen en stuk voor stuk heerlijke vrouwen.

Jij, ik en mijn man appte ze. Oei, die zag ik niet aankomen. Een man er bij?Ik zou mezelf niet zijn als ik dit avontuur niet aan zou gaan daar ik erg openminded ben, maar toch twijfelde ik even.

Daar aangekomen deed ze naakt de deur open met haar heerlijke tieten. Hmm…wat zou ik graag mijn lul daar tussen leggen. Ze was ook niks veranderd in die 5 jaar dat ik haar niet meer gezien heb en dat ze bij ons thuis woonde. Ik heb haar destijds alle hoeken van het huis laten zien. Wat een geweldige herinneringen kwamen er naar boven.

Ze kuste me vol om mijn mond en greep met 1 hand mijn ondertussen stijve lul vast en trok me de woonkamer in. Daar zat haar man ook volledig naakt en met een aanzienlijk grote en vooral dikke lul, die gezien de glans op zijn grote eikel al bij haar had huisgehouden voor ik aanbelde.

Ze friemelde aan mijn broek en ik schopte mijn schoenen uit. Terwijl ik mijn polo over mijn hoofd trek voel ik haar warme lippen om mijn eikel sluiten en begint ze mij gulzig te pijpen. Haar man keek toe en zat duidelijk te genieten hoe zijn vrouw mij pijpte. Vervolgens kwam hij er bij staan en afwisselend pijpte ze ons.

Na een paar minuten ging ze op de bank liggen en trok mij tussen haar benen en moest ik haar neuken terwijl haar man bij haar hoofd stond en zich liet pijpen. Wat heb ik die heerlijk warme kut gemist alle herinneringen vlogen weer door mijn hoofd. Al die keren bij ons thuis. Echt geen enkel plekje bleef onze lust bespaard.

Terwijl ze haar man pijpte tongde ze mij tussendoor. Wat was dat geil zeg, ik kon zijn lul gewoon proeven tijdens het tongen. Ineens voel ik wat warms tegen mijn wang. Ik kijk en zie zijn grote dikke stijve lul vlakbij mijn gezicht. Ik keek haar aan, keek hem aan en weer terug naar haar en zei: “Tja ik ben er toch”.

Ik sloot mijn lippen om zijn grote lul en begon hem te pijpen alsof ik het altijd al had gedaan ondanks dat het mijn eerste keer was. Het verbaasde mij dan ook dat ik er echt van genoot om het te doen en hij genoot ook aan zijn gezicht te zien. Samen met haar hebben we hem klaar gepijpt en al tongend zijn zaad uitgewisseld. Iets wat ik echt heel geil vind!

Als hij op adem ligt te komen begin ik haar te neuken. Geen enkele opening wordt overgeslagen dus ik neuk haar in haar kut en ga vervolgen via haar mond naar haar kont. Ik eindigde door haar tussen haar heerlijke tieten te neuken om vervolgens heerlijk over haar tieten klaar te komen om ze vervolgens schoon te likken.

Haar man was ook weer paraat en pakte haar beet en begon haar met lange halen te neuken. Ik moest even op adem komen en liep naar de keuken om wat te drinken en appte mijn nicht waar ik al jaren over fantaseer. Ik kan alles met haar delen en zo ook dit. Alleen al dat ik haar appte over dat ik nu met een trio bezig was zorgde ervoor dat ik klaar was voor ronde 2.

Ik ging weer terug naar de woonkamer waar hij op zijn rug lag en zij hem aan het neuken was met haar kont. Ik ging tussen ze in zitten en stopte me inmiddels weer keiharde lul in haar heerlijke warme kut. Terwijl we haar samen aan het neuken waren voelde ik zijn grote lul langs de mijne gaan en dat wond me behoorlijk op.

Ik wil dat je mij ook neemt, zei ik tegen hem. Ik was er nu toch en wilde dan ook wel ervaren hoe het zou zijn met een lul in mij. Voor ik uitgesproken was stond ze op en pakte zijn zeiknatte lul vast en gebaarde ze dat ik op hem moest gaan zitten. Ze begeleidde zijn grote lul in mijn toen nog strakke sterretje. Het duurde even voor zijn eikel erin zat, maar wat een heerlijk gevoel was dit!

Ik laat me langzaam over zijn grote lul zakken en op dat moment begint zij mij te pijpen. Ik wist niet wat me overkwam. Het leek wel of ik in de hemel was beland!!

Ik voelde hoe zijn lul aanspande terwijl hij me tot aan zijn ballen in me kont nam. Het duurde niet lang of hij spoot zijn warme zaad in me. Ik bleef net zo lang op zijn lul zitten tot zij me heerlijk klaar pijpte en we begonnen te tongen zodat ik mijn eigen zaad kon proeven.

Dat was echt heerlijk avontuur waarvan ik nooit had durven dromen dat ik er zo van zou genieten. We gingen douchen, ik dronk er nog wat en ik keerde voldaan weer naar huis, naar mijn vrouw, die niks van dit alles weet…

5 1 stem
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
Scroll naar boven