Een stapje verder…

Alweer een appje van Joyce…4 dagen na onze trio. Ze wil me wat laten zien. Wat zal het zijn?! Nieuwe speeltjes? Of is het een uitnodiging voor weer een trio? Het feit dat ik echt geen idee had in welke richting ik moest denken, maakte me alweer vreselijk geil.Ik dacht terug aan een paar dagen geleden toen ik voor het eerst een trio met haar en haar man heb gehad. Ik ben er over 10 minuten, reageerde ik zonder erbij na te denken. Er gaat hoe dan ook iets gebeuren, dat wist ik zeker!

10 Minuten? Ik moet van de andere kant van de stad komen, maar het gaat me lukken! Ik kan misschien wat verkeerslichten hebben genegeerd en de maximum snelheid heb ik denk ik ook overtreden, maar binnen 10 minuten stond ik voor haar deur.

Snel de lift in. Waarom gaan die dingen altijd zo traag?!

Daar stond ze. In vol ornaat in de deuropening mij op te wachten. Een prachtige brede glimlach deed vermoeden dat ze iets heel spannends in petto had. Ik wist niet hoe snel ik naar haar toe moest lopen en toen ik voor haar stond pakte ze me vol op de mond en terwijl ze me verwelkomde met een heerlijke tongzoen pakte ik met 1 hand haar grote tieten vast en met de andere hand haar heerlijke kont.

Ze trok me mee naar binnen en deed de deur dicht. Al zoenend duwde ze me tegen de voordeur en begon mijn kleren uit te trekken. Ik hoef je niet te vertellen dat ik daar maar al te graag bij hielp.

Vanuit de woonkamer hoorde ik gekreun. Ik kijk haar vragend aan en ze kijkt ondeugend terug. Ze zei: “Ik heb een vriendin verteld over ons avontuurtje van laatst”. Ze pakte mijn hand en ik liep achter haar aan naar de woonkamer. Daar zat haar man, haar man die mij een paar dagen geleden had genomen en waar ik zo van genoten had.

Ik kijk nog een keer en zie een bloedmooie dame heerlijk op zijn grote lul op en neer gaan. Ik schat haar een jaar of 60 en oh wat was ze lekker! Laura (zo heette de dame) keek me aan en beet op haar lip. Oh daar word ik zo geil van als vrouwen dat doen! “Jij bent er ook al klaar voor zie ik” zei ze, hongerig kijkend naar mijn inmiddels keiharde lul.

Joyce ging voor mij op haar knieën zitten en begon me te pijpen. Ik kon mijn ogen niet van Laura afhouden, wat een heerlijk geil wijf was dat zeg. Een geweldig figuur, mooie grote borsten en ook nog eens een prachtige glimlach.

Laura keek mij ook aan en ze stapte van Gerard zijn lul af en kwam naast Joyce zitten. Om en om werd ik gepijpt door 2 prachtige, op leeftijd zijnde vrouwen. Ik heb hier echt een zwak voor en zonder dat Laura en ik aan elkaar voorgesteld waren spoot ik haar mond vol. Al tongzoenend deelde ze mijn zaad met Joyce en Joyce weer met mij. Ik stond nog na te shaken en de 2 dames gingen weer met Gerard aan de slag.

Wow, ik was nog geen 5 minuten binnen en ik was al gekomen. Dit beloofd wat voor de rest van de avond!

Ik ging even wat drinken in de keuken. Ik moest even bijkomen van deze binnenkomst. Gelijk appte ik mijn nicht. Dit moest ze weten! “3 Mannen en Joyce?” Vroeg ze. Ik vertelde haar dat het nu 2 mannen en 2 vrouwen waren. Een prachtige op leeftijd zijnde vrouw, precies zoals ik ze het liefste heb.

Ze vroeg of ik Gerard weer ging pijpen. Maar na zo’n entree had ik geen idee hoe de rest van de avond zou verlopen, alles mogelijk! “Ik zie wel”. reageerde ik. Ik was nog niet goed en wel binnen en ik kwam al klaar binnen 5 minuten.Ik voel mij nog licht in mijn benen, Ik app je wel na de tweede ronde.

Ik word altijd zo geil van mijn nicht, maar toch kan ik niet zonder mijn blauwe pilletje wat mij weer helpt om helemaal klaar te zijn voor de 2e ronde.

Ik liep de kamer in en zag dat Laura onder Joyce lag terwijl Gerard Joyce neukte met zijn heerlijk grote lul en af en toe zijn lul in Laura haar mond stopte en zij afwisselend Joyce likte. Kon het nog geiler?!

Ik ging er naast zitten en terwijl ik van het uitzicht genoot begon ik mijzelf af te trekken. Mijn ogen bleven naar die heerlijke grote lul van Gerard kijken en ik begon er haast van te kwijlen als ik zag hoe Laura hem pijpte. Ik ging voor Joyce staan en stopte mijn lul in haar mond. Leunend over haar rug keek ik Gerard vragend aan en hij haalde zijn grote lul uit haar kut en bood hem aan.

Hier kon ik echt geen nee tegen zeggen. Heerlijk nat en ik proefde Joyce terwijl ik Gerard met grote halen pijpte. Afwisselend pijpte ik hem en neukte hij Joyce. Ondertussen was Laura overeind gekomen en trok me op de bank waar ze wijdbeens voor me ging zitten.

Ze ging met 2 vingers door haar natte gleuf en liet me haar proeven. Hmm…bijna net zo lekker als Joyce. Daar wil de ik wel meer van dus begon ik haar te likken en vingeren. Ze kwam al snel klaar en ze werd nog natter. Ik likte alles op en stak een vinger in haar kont. Er ging een klein schokje door haar lijf. “Ik wil je lul in mijn kont”. Fluisterde ze in mijn oor. Dat liet ik me geen tweede keer vertellen.

Ik ging voor haar zitten op mijn knieën en legde haar benen in mijn nek en duwde langzaam mijn eikel naar binnen. Steeds dieper en dieper tot ik haar langzaam en met lange halen neukte in haar heerlijke kont.

Naast me zag ik dat Gerard het ook niet meer vol hield en het gezicht en tieten van Joyce onder spoot. Wat was dat geil om te zien. Zeker toen Joyce hem nog even extra goed leeg zoog. Ook nu deelde ze zijn zaad door middel van een tongzoen met mij.

Terwijl ik Laura nog steeds in haar kont aan het neuken was pakte ik Joyce haar tieten vast en begon het zaad van Gerard er af te likken. Ondertussen vingerde ik haar met mijn andere hand. Wat was dat geil zeg!

Ik voelde hoe Laura haar kont samenspande en klaar kwam op mijn lul. Ik ramde hem er tot mijn ballen in en stootte nog 2 keer. Toen hield ik het ook niet meer. Ik pakte Joyce bij haar hoofd en duwde mijn lul in haar mond welke ik al hijgend en kreunend vol spoot.

Even bijkomen, samen wat drinken en douchen en we begonnen weer van voren af aan met ronde 3. Toen ik wegging zei Joyce dat ze nog een verrassing had voor me, maar ik zou later meer info krijgen. Pfff kutwijf! Bij de gedachte werd ik alweer geil. Onderweg naar huis bedacht ik van alles wat het zou kunnen zijn. Mijn telefoon hield ik dicht bij me, voor als ze weer zou appen.

Eenmaal thuis gekomen ging ik gelijk met mijn nicht appen en vertellen wat er allemaal was gebeurd en wat ik gedaan had. Terwijl ik antwoord gaf op haar vragen trok ik me heerlijk af op een foto van haar.

Die dag was ik al 3 keer gekomen, maar de 4e keer was toch wel het lekkerste…

4 1 stem
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
Scroll naar boven