Mijn eerste jeugdliefde, Karin

Mijn jeugdliefde Karin, ze was echt perfect. Mooi slank figuur en voor een 15 jarige een stel mooie tieten.

Mijn moeder was druk met werken en het was inmiddels alweer een paar weken geleden dat ik die geweldige ervaring met mijn moeder had gehad.

Met Karin was het anders. De eerste paar weken was aftasten, voelen, kijken hoe ver ik kon gaan en of zij er al voor in was om te neuken. Met het gevolg dat ik mezelf opgeilde en er niets gebeurde. Maar de aanhouder wint en na nog geen 3 weken was het dan zover…

We waren bij mij thuis en hadden het huis voor ons alleen. Ze kleedde zich uit en zag haar heerlijke tieten voor het eerst naakt. Ze waren bijna net zo groot als die van mijn moeder en die vond ik al heerlijk. Ze had een aardige kokosmat voor de deur voor een 15 jarige. Daar kon ik wel wat mee.

Ze schaamde zich nogal, want dit was haar eerste keer dat ze helemaal naakt was voor een jongen. Ze vroeg: “Heb je wel een condoom, want ik ben nog maagd en ik ben niet aan de pil”. Het idee alleen al dat ze nog maagd was, maakte mij weer enorm geil. Ik zei: “Ja die heb ik!” en pakte er één uit mijn la.

Ik was ondertussen ook uitgekleed en zag haar staren naar mijn inmiddels keiharde lul. Pak hem maar vast, zei ik. Na eventjes te aarzelen pakte ze mijn lul en begon ze mij zachtjes af te trekken. Ik streelde haar borsten en ging voorzichtig tussen haar dijen met mijn hand en streelde haar clit. Toen ik langzaam een vinger bij haar naar binnen liet glijden voelde ik een scheut van opwinding door haar lichaam gaan van genot. Ik begon haar steeds dieper en sneller te vingeren tot het moment waarop ze klaar kwam.

We waren innig aan het tongen en streelde elkaar. Na een tijdje scheurde ik de verpakking van mijn condoom open en rolde hem om mijn lul. Ik legde haar op haar rug en schoof haar benen uit elkaar. Ze fluisterde: “Doe je voorzichtig, het is mijn eerste keer”.

Heel langzaam drukte ik mijn eikel tegen haar lippen aan die gewillig open gingen en mijn lul opvrat. Ik begon haar langzaam te neuken en met elke stoot ging ik dieper, tot ik enige weerstand voelde van binnen. Ik keek haar aan en ze knikte.

De volgende stoot was net even wat dieper en ze gilde eventjes, maar dat werd al gauw kreunen van genot. Damn…wat was ze heerlijk strak en ik moest gelijk weer aan mijn moeder denken, die was nagenoeg ook zo strak. Alle beelden van mijn moeder vlogen door mijn hoofd. Ik hield het ook niet lang meer vol.Ik legde haar benen in mijn nek, pakte haar tieten vast en neukte me zelf klaar en spoot al mijn zaad in de bebloedde condoom.

We bleven nog even verstrengeld in bed liggen en toen stapten we samen onder de douche waar we elkaar inzeepte en elkaar vast hielden. Zowel voor mij als voor haar was het toch wel iets bijzonders wat er net gebeurd was. Terwijl zij zich afdroogde bleef ik nog even onder de douche staan. Er ging nog steeds van alles door mijn hoofd. Goh! Wat was dit heerlijk, mijn eerste ontmaagding.

Ik droomde even weg en plots werd het douchegordijn opzij geschoven. Daar stond mijn moeder mij glimlachend aan te kijken en ze zei: “Ik zag je net heerlijk bezig met Karin, zit er nog leven in die heerlijke lul van je?”. Ik lachte…tuurlijk ma, voor u altijd! Kijkend naar mijn inmiddels weer harde lul.

Ze stapte in bad en begon me heerlijk te pijpen. Met lange halen trok ze aan mijn lul en zoog hard op mijn eikel en masseerde mijn ballen. Damn…wat was dit lekker!! ik pakte haar tepels vast en kneep er zachtjes in. Ze kwam omhoog en begon me te zoenen en ik pakte haar bij haar kont vast en drukte haar hard tegen me aan. Ik stopte mijn hand tussen haar benen en begon haar te vingeren. Ze kreunde zachtjes en zei: “Stop die heerlijke lul diep in me”. Ik draaide haar om, ze plaatste haar handen tegen de muur en ik trok haar billen van elkaar en duwde mijn lul tegen haar inmiddels zeiknatte kut.

Terwijl ik haar neukte pakte ik haar tieten vast en kneep haar in haar tepels . Ze draaide zich om en gaf te kennen dat ik wel wat wilder mocht doen. Nou dat was niet tegen dovemansoren gezegd. We hadden allebei niet veel nodig en kwamen tegelijk heerlijk klaar terwijl ik al mijn zaad in haar lustgrot spoot. Was was dit heerlijk zeg! Beter nog dan wat ik net met Karin had gedaan.

Ik spoelde me snel af, droogde me af en keek mijn moeder. We glimlachte naar elkaar en ik vertrok naar mijn slaapkamer, want Karin was er ook nog. Ik dacht dat zij zich al had aangekleed, maar niets was minder waar. Ze was een beetje met haar zelf aan het spelen en vroeg of ik nog meer condooms had.

Ik opende de la, graaide erin en pakte een hand vol. Ze lachte en wenkte me. Ik liep naar haar toe en bleef voor haar staan met mijn half slappe lul op gezichtshoogte. Ze pakte hem vast en begon er zachtjes aan te trekken. Ik zei: “Je mag hem ook in je mond nemen als je dat wilt”.

Ze keek me een beetje verlegen aan en sloot haar lippen om mijn lul en begon op haar manier te pijpen. Zo begon ook haar eerste pijpbeurt terwijl ik haar ondertussen aan het vingern was. Ik trok mijn lul uit haar mond, legde haar op haar rug, spreidde haar benen en begon haar te likken. Het smaakte een beetje zilt en metaal (bloed), maar dat boeide mij niet en zo likte ik haar (na de les van mijn moeder) naar een 2e hoogtepunt toe.

Inmiddels was mijn lul al weer keihard, deed er een condoom om en zo neukte we ons na een tijdje opnieuw naar een hoogtepunt toe.

Uitgeput vielen we een paar uur in slaap. Toen we wakker werden kleedde we ons aan het bracht ik haar naar huis. We zoende innig en ik vroeg haar: “Morgen weer?” Ze knikte ja en ik ging naar huis.

Thuis gekomen vroeg mijn moeder of ze net zo lekker pijpte en neukte als zij. Ik antwoordde: “Nee natuurlijk niet mam, dit was haar eerste keer”. Maar ik heb haar wel heerlijk klaar gelikt zoals u mijn dat geleerd heeft. Ze zoende me en zei: “Nou mocht je meer willen weten, je weet waar ik ben”

Voldaan ging ik naar boven en viel als een blok in slaap…

4 1 stem
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
Scroll naar boven