De begrafenis van mijn moeder

Een treurige dag, die ineens wat minder treurig werd. De begrafenis van mijn moeder.

Terwijl ik tussen mijn tranen door om me heen keek zag ik haar. Daar stond ze, zo mooi, zo warm en met diezelfde pretoogjes als toe ze 6/7 jaar was. Als kind maakte ze al iets los in mij, maar ik was 20 dus niet geoorloofd. Wat was ze opgegroeid tot een prachtige warme vrouw. Een treurige dag die ineens wat minder treurig werd puur en alleen omdat ik haar weer zag.

Ik zou wel weten wat ik daarmee zou doen…

Helaas het contact verwaterde weer tot een paar jaar later, in 2013, ineens een berichtje via Facebook. Wat was ik blij om van haar te horen! Ik zag haar gelijk weer voor me, speurde haar Facebook af op zoek naar mooie onthullende foto’s die ik niet aantrof. Wat zou ik graag alles met haar doen wat God verboden heeft.

We houden het bij praten. Heel veel praten. Ik vertelde haar alles! Mijn diepste geheimen. Dingen die zelfs mijn vrouw niet weet. Al mijn fantasieën, zo ook dat ik over haar fantaseer. Naarmate onze dagelijkse gesprekken steeds meer diepgang kregen vertelde ik haar gaandeweg wat ik allemaal met haar doe in mijn fantasieën.

Ondanks dat ik weet dat zij deze gevoelens niet voor mij heeft, weerhoudt het mij er niet van om alles met haar te delen omdat zij de enige persoon is die mensen zo onvoorwaardelijk en zonder oordelen accepteert en respecteert.

De gevoelens welke ik voor haar heb op seksueel gebied zijn ongekend en ik kan alleen bij het denken aan haar al voelen hoe het vocht uit mijn penis loopt. Ik heb er geen grip op en ik merk dat mijn fantasieën echt met me aan de haal gaan.

Ik ben zelfs zo schaamteloos naar haar toe dat ik filmpjes stuur waarbij ik mezelf bevredig. En elke keer weer reageert ze zonder oordeel…

4 1 stem
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
Scroll naar boven