Ik ben die andere vrouw ( deel 2)

Snel reed ik naar huis. Mijn hart klopt in mijn keel.
Zou hij echt komen? En hoe zou het zijn? Het is immers al jaren geleden dat wij het voor het laats gedaan hadden met elkaar. (En met jaren bedoel ik zo’n 20 jaar). Maar ja, die spanning voelde ik de vorige keer ook wel.

Eenmaal thuis dacht ik dat hij toch niet zou komen. Waarom zou hij? Hij heeft het toch goed? Of toch niet? Na 10 minuten nog niemand. 15 minuten, niemand.
Nee hij komt echt niet. Zo is hij niet….

Maar dan… de bel! OMG, is hij dat echt?!

Ik doe de deur open en daar staat hij. Verhit van het fietsen duwt hij me naar binnen. Het lijkt wel een scene uit een film. We rukken de kleding van elkaars lijf en snellen ons naar boven.
Gordijnen open, maar ach, wat maakt het uit? Echt naar binnen kijken kunnen ze toch niet en als ze wel wat zien… Geen tijd om over na te denken. Ik wil alleen maar hem en dat gevoel is geheel wederzijds.

Hij kust me overal. Wat heb ik dit gemist! Ik voel me mooi, bemind, geliefd alles tegelijk.
Een hevige vrijpartij is het gevolg en tegelijk komen we klaar. We liggen in elkaars armen en dan gaat zijn telefoon.

Shit, storing, ik moet nu naar het werk. OMG, was je gewoon aan het werk?
Ergens wist ik dat natuurlijk, maar ik had er helemaal niet bij stil gestaan. Snel kleden we ons aan en stapt hij op de fiets alsof er niks gebeurt is.

Ik loop de woonkamer in en ga op de bank zitten. Wat heb ik gedaan? Hij heeft een vrouw en kinderen thuis zitten? Ik kan dit toch niet maken? Ik ken zijn vrouw, niet dat we vriendinnen zijn, maar toch. Ik weet wie het is.

Maar ik wilde meer. Ik heb geen zin in dating sites en dat soort onzin. Ik wil hem! En nee, ik wil niet dat hij zijn relatie gaat verbreken. In tegendeel. Ik zal er alles aan doen dat hij bij haar blijft. Zo lang hij maar af en toe bij mij komt.

Mijn wensen werden verhoord.
Zijn wekelijkse gang naar de sportschool veranderde in een wekelijkse gang naar mijn huis.
En of het elke week zo vurig was als de eerste keer? Nee dat niet, maar het is en blijft geweldige seks en ik zou het niet anders willen….

Of nou ja, misschien ook wel…. Maar dat is voor later

4 1 stem
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
Scroll naar boven