Stille verlangen (deel 2)

Na de dood van mijn moeder zocht mijn nicht weer contact met me. We waren elkaar door familieomstandigheden uit het oog verloren en tijdens de crematie van mijn moeder zat ik in een roes waardoor ik niet eens meer weet dat mijn nicht er toen ook was.

Op een dag had ik uit het niks heel sterk het gevoel dat ik naar mijn zus moest. Tot op de dag van vandaag ben ik blij dat ik naar mijn gevoel heb geluisterd, want daar zat ze….Mijn nicht! 

Voor het eerst in pak hem beet 15  jaar zag ik haar weer. Ik werd door iets geraakt. Wow!! Wat was ze een mooie jonge vrouw geworden. Laatste wat ik me kan herinneren was dat we in de lift stonden in de flat van onze opa en oma, ik een jaar of 20 en zij ongeveer 6.

Ze had heerlijke rondingen en een verschrikkelijke mooie glimlach en bovenal de zelfde twinkeling in haar ogen als mijn moeder. Voor mij sloeg vanaf door deze ontmoeting de vonk over naar een seksueel verlangen naar haar.

Eenmaal weer thuis gekomen moest ik, met mijn nicht vers op mijn netvlies, echt de druk eraf halen en mezelf dus heerlijk afgetrokken met haar in gedachte.

Zo gingen er weer een paar jaar voorbij en door mijn eigen toedoen was ik haar weer uit het oog verloren tot die ene bewuste dag in 2013. Ik kreeg een berichtje via Facebook Messenger en ze vroeg of ik contact wilde. En of ik dat wilde! Zo wel mijn hart als mijn pik begon sneller te kloppen en deze keer nam ik mezelf voor haar niet weer uit het oog te verliezen!

Na vele gesprekken van slap ouwehoeren en verhalen over wat er allemaal gebeurd was in die jaren werd ze echt mijn soulmate! Ik durfde mij open te stellen en vertelde haar over mijn moeder en wat er allemaal was gebeurd en wat bleek…zij had dezelfde ervaringen met haar vader (broer van mijn moeder).

Ik weet dat wat er tussen mijn moeder en mij en mijn nichtje en haar vader is gebeurd geen gezonde relatie is, maar de gedachte alleen al wond mij vreselijk op en mijn hoofd maakte weer overuren.

Van het één kwam het ander. Ik werd steeds brutaler en vertelde dat ik over haar fantaseerde en me zelfs dagelijks aftrok op haar foto’s (normale foto’s). Ze besefte dat het niet gezond was, deze kronkel van mij, maar ze accepteert mij wel om wie ik ben en om die reden het niet erg te vinden.

Dit resulteerde in dat ik steeds meer over grenzen heen ging en haar ook dick pics begon te sturen. Ook daar verblikte of verbloosde ze niet van, maar ze gaf wel duidelijk te kennen dat ik geen sex of naakt foto’s van haar moest verwachten.

Ik was enigsinds teleurgesteld, want gezien onze ervaringen met onze ouders dacht ik eigenlijk dat sex met mijn soulmate er wel in zou zitten.

Ik stuur haar geregeld filmpjes waarop ik mezelf aftrek en waarbij ze ziet dat ik op foto’s van haar klaarkom. Of ze deze filmpjes ook kijkt weet ik niet, maar alleen al het idee dat ik het haar app en ze het wellicht wel kijkt maakt mij verschrikkelijk geil en ik kick daar echt op.

Er is geen vrouw waar ik zoveel op aftrek , over fantaseer en zeer levendige dromen over heb.

Desalniettemin respecteer ik haar keuze en ben blij, tot de dag van vandaag dat ze voet bij stuk houdt. Maar het stille verlangen blijft…

4 1 stem
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
Scroll naar boven