Ik was 14, zij 34…

Onderweg naar mijn tante spookt er maar een ding door mijn hoofd. Zou ze er zijn? Die knappe vriendin van haar?

Ik ben 14 jaar en de hormonen gieren door mijn lijf. Mooie klasgenoten, knappe vrouwen van 20 of 30 en zij. De vriendin van mijn tante. Een prachtige slanke vrouw, kort haar, mooie kattenogen en altijd uitdagend gekleed.

Al sinds de eerste keer dat ik haar zag sloeg mijn fantasie op hol. De fantasie werd zo levensecht dat ik me elke avond af lag te trekken met de gedachte aan haar.

Als ik bij mijn tante was en zij was er ook dan zorgde ze er altijd voor dat we contact hadden. Ze legde vaak haar hand op mij. Zo ook op deze mooie zomerse dag. Ik was bij haar thuis, haar zoontje zat lekker te spelen in het badje. Mijn tante en haar vriendin zaten aan de wijn.

De sfeer werd steeds meer ontspannen en in een melige bui gooide ik een emmertje water uit het badje over haar heen. Ze pakte me vast zodat ik ook nat werd en liep vervolgens naar boven om zich om te kleden. Eenmaal boven riep ze me en vroeg of ik naar boven wilde komen. De schuifdeur was uit de rails gelopen en ze vroeg of ik deze terug wilde plaatsen.

Toen ik boven kwam zat ze naakt op bed! Ze leunde achterover en had haar benen wijd. “Ik zie je wel steeds kijken”, zei ze.
Een beetje verlegen begon ik de schuifdeur in de rails te zetten. Toen de deur er weer in zat draaide ik me om en keek ik zo haar kutje in.

“Kom even naast me zitten”, zei ze. Ik schaamde me een ongeluk. Ik had een zwembroek aan en hoe ik ook mijn best zou doen, mijn stijve kon ik echt niet verbergen.

Ik ging naast haar zitten op bed en ze begon me te plagen. Ze zoende me op de mond en fluisterde zachtjes in mijn oor : “We gaan het een keertje doen.” Ze stond op, deed haar jurkje aan en ging naar beneden.
Verward en mega opgewonden bleef ik achter.

Een paar weken later ging in oppassen bij mijn oom en tante. De vriendin van mijn tante kwam langs en we zouden samen een filmpje gaan kijken.
Ik schonk wat te drinken in, een wijntje voor haar en een cola voor mij. Ik zet het drinken neer en ze drukte zich tegen mij aan. Direct voelde ik wat groeien in mijn broek, wat haar ook niet onopgemerkt bleef.

We kropen tegen elkaar aan op de bank om de film te gaan bekijken. Ze legde haar hand op mijn stijve pik en ze zei dat ik ook wel mijn hand op haar been mocht leggen. Dat deed ik…. Ineens zoende ze me plagend en stelde voor om naar boven te gaan.

Op de logeerkamer aangekomen, waar ik deze nacht zou slapen, biechtte ik op dat ik nog maagd was. Ik twijfelde of ik haar zou vertellen dat ik wel wilde dat zij mij zou ontmaagden. Ik liet haar merken dat ik sex met haar wilde en ze fluisterde… we gaan het zonder condoom doen, geniet maar.

We begonnen elkaar te zoenen en ik voelde hoe ze met mijn stijve pik begon te spelen. Terwijl ze zichzelf begon uit te kleden zei ze dat ik op bed moest gaan zitten.
Met alleen haar string nog aan duwde ze mij achterover en begon ze over mijn stijve pik te rijden. “We gaan nu nog niet neuken” zei ze plagend en ze begon me weer af te trekken. Ik had niet veel nodig of ik kwam al spuitend in haar handen en over mezelf klaar.

Terwijl ik botergeil achterbleef vertrok zij weer die avond.

Twee jaar volgde waarin er tussen ons niet zo veel gebeurd. Ze was tenslotte al jaren getrouwd. Toen ik 16 was spraken we weer af. Ik had een brommer gekocht en ze wilde wel een stukje met me mee rijden.

Onderweg vertelde ze me welke kant ik op moest rijden en hield ze haar handen dicht bij mijn kruis. Vlakbij het bos aangekomen vroeg ze of ik even wilde stoppen. We stapten af en ze begon me te zoenen. Mijn inmiddels al stijf geworden pik haalde ze uit mijn broek en schoof ze tussen haar benen tegen haar natte kutje aan. “We gaan snel eens neuken” zei ze. Dat was genoeg om mij al klaar te laten komen. Ik spoot zo tussen haar benen.


We stapten weer op en reden terug.
“Kom je binnenkort mijn auto wassen?” Fluisterde ze nog even snel voordat ze weer vertrok.

Niet lang daarna ging ik naar haar huis om haar auto te wassen. Nu moet het gaat gebeuren, dacht ik. Haar man was altijd aan het werk, dus we hadden het rijk voor ons alleen.


Ik heb de auto gewassen en ze nodigde me uit om wat te drinken.
Daarna stelde ze voor om samen te gaan douchen.
Daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen.

Ik kleedde me uit en wilde net de douche in stappen toen ik haar hoorde roepen.
De deur was weer uit de rails gelopen. Met de gedachten aan de vorige keer werd ik gelijk opgewonden..

Ik liep haar slaapkamer in waar ze naakt op bed zat en me op bed trok. Ze begon me te zoenen. Ze pakte mijn stijve pik vast en duwde die tegen haart kutje aan.
“Duw maar” zei ze terwijl ze haar armen en benen om me heen sloeg.

“Dit moet wel tussen ons blijven he?!” zei ze. “Natuurlijk!” Zei ik. “Ik fantaseer al jaren over dat ik jou neuk”.

Ik neukte haar snel en diep en ze liet me in haar klaarkomen. Wat was dit geil zeg!
Hierna begon ze me te pijpen waardoor ik weer een stijve kreeg. Ze kwam op mijn schoot zitten en schoof haar heerlijke geile kut over mijn stijve pik heen en begon mij heerlijk te neuken.

Op mijn achttiende haalde ik mijn rijbewijs. In die tijd was er nog geen mobiel internet en dus ging ik stad en land af om te kijken naar auto’s. Ze ging graag met me mee, want zo hadden we veel tijd samen. De sex ging steeds verder en werd steeds beter.

In de tussentijd had ik ook vriendinnetjes. Ik kreeg vaak te horen dat dat ik toch wel een grotere penis had dan gemiddeld. Nu denk ik dat haar verslaving aan mij daar vandaan kwam.

Toen ik op mezelf ging wonen hoorde ik dat ze inmiddels gescheiden was. Haar man had haar betrapt, ik was blijkbaar dus niet de enige.
Ik ben inmiddels volwassen en we zien elkaar nog wel eens bij mijn tante of op verjaardagen van gezamenlijke vrienden. Ze heeft nog steeds die mooie geile kattenogen.
Als het aan mij ligt ben ik nog wel een keer met haar alleen, alleen zij is terughoudend.

De vriendin van mijn tante is niet de enige ‘oudere’ dame die me wilde.
Een buurvrouw van diezelfde oom en tante, wat steviger, maar zeker een knap gezicht. Ze zat zwaar aan de medicijnen, overdag alleen thuis en ze nodigde me uit. Geheel onverwacht kreeg ik van haar een knuffel en zoende ze me. Ik zoende terug en ze nam me mee naar boven. Ik begreep direct waarom ze een ochtendjas aan had. Ze deed de ochtendjas open, ging op bed liggen met haar benen wijd. “Neuk me even snel” zei ze.
Achteraf begreep ik dat we helemaal wap was van de medicijnen en ik weer eigenlijk niet of ze het zelf bewust heeft meegemaakt.

4 1 stem
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
Scroll naar boven